S-a decalat data majorării accizelor

FUMAT - COMBATERELa începutul anului țigările s-au scumpit, în medie cu 4%, o dată cu majorarea accizelor, iar următorul val de scumpiri vine mai devreme decât era prognozat.

Guvernul a decis sa decaleze scumpirile la țigarete și alcool cu trei luni mai devreme, astfel majorările vor fi aplicate în fiecare an de la 1 aprilie și nu de la 1 iulie, cum a fost până acum.

Procedura poate fi menținută până în 2017 inclusiv.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Dan Badea

Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro și realizator al emisiunii Ora Argeșului, aflată în Top 3 al audiențelor din tot ceea ce înseamnă televiziune în anul 2021 fiind a doua cea mai vizionată emisiune din audio-vizualul argeșean. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare. În 2022, a absolvit un program de masterat în Istoria Românilor la Universitatea din Pitești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.