S-a răsturnat cu mașina din cauza vitezei

accident-arges-politiaÎn această dimineață, comuna Micești, a avut loc un accident în urmă căruia au fost patru persoane rănite. Nicolae Vereș Ionuț, în vârtsă de 20 de ani, a intrat cu viteyă în curbă și din cauză că nu a mai putut controla volanul, a intrat pe contrasens și a lovit o Dacie 1310, care era parcată, după care s-a răsturnat.

În urmaimpactului, au fost răniți șoferul și cele trei pasagere ale autoturismului. Din fericire, victimele s-au ales cu răni ușoare care nu le pune viața în pericol.

Șoferul nu consumase bături alcoolice.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Dan Badea

Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro și realizator al emisiunii Ora Argeșului, aflată în Top 3 al audiențelor din tot ceea ce înseamnă televiziune în anul 2021 fiind a doua cea mai vizionată emisiune din audio-vizualul argeșean. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare. În 2022, a absolvit un program de masterat în Istoria Românilor la Universitatea din Pitești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.