S-au afișat rezultatele la Evaluarea Națională 2022. Câți elevi de 10 au fost în Argeș

Astăzi au fost publicate rezultatele la Evaluarea Națională 2022 pe portalul evaluare.edu.ro. Rezultatele afișate sunt cele dinaintea contestațiilor. În Argeș, 17 elevi au obținut media 10.

În Pitești, media maximă a fost obținută la școlile gimnaziale „I.l. Caragiale”, „Ion Pilat”, „Alexandru Davila”. „Matei Basarab”, „Mircea cel Bătrân” (3 medii de 10, cele mai multe din Argeș), , „Nicolae Iorga”, „Adrian Păunescu” și „Mihai Eminescu”. La Colegiul Național Liceal „Zinca Golescu” un singur elev a reușit să ia nota maximă la ambele materii, limba și literatura română și matematică. Colegiul Național „Dinicu Golescu” din Câmpulung a avut 2 elevi de 10. De asemenea, la Școala Gimnazială „George Topîrceanu” din Mioveni, Școala Gimnazială „Sanda Movilă” din Albota, Liceul Teoretic „Ion Mihalache” din Topoloveni și la Școala Gimnazială „Raul Râmniceanu” din Corbi a existat câte o medie maximă.

La nivelul județului Argeș 59 de elevi au obținut nota 10 la proba de limba română și 150 de elevi au obținut nota 10 la proba de matematică.

Contestațiile pot fi depuse în zilele de 23 iunie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și 24 iunie (în intervalul orar 8:00 – 12:00). Acestea pot fi depuse la centrul de examen sau pot fi transmise și prin mijloace electronice, la o adresă care va fi comunicată candidaților. Media de la Evaluarea Națională reprezintă 80% din media de admitere la liceu, restul de 20 de procente fiind media obținută de fiecare elev în clasele V-VIII.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.