Operațiunile de curățenie în scările de blocuri se vor efectua săptămânal, exclusiv cu materialele noastre de curățenie, de cea mai bună calitate, care vor împrospăta aerul și vor da un aspect curat și primitor scării dumneavoastră de bloc.

Pentru închieierea unui contract în acest sens cu societatea noastră, vă punem la dispoziție două oferte, în funcție de necesitățile dvs. Oferta noastră include operațiuni de măturare și spălare a întregii suprafețe a scării blocului.

OFERTĂ și TARIFE:

4 x măturat + 1 x spălat – 63 lei.

4 x măturat + 4 x spălat – 78 lei.

 

*Prețurile conțin TVA (20%).

*Oferta se adresează asociațiilor de proprietari din orașul Mioveni.

 

Pentru informații suplimentare referitoare la oferta noastră, vă rugăm să ne contactați la tel: 0348/445.885; fax: 0348/445.886, prin email la contact@sedc-mioveni.ro, sau direct la sediul nostru din strada Livezilor, nr. 1, oraș Mioveni, județul Argeș.

 

Facebook Comments
Articolul precedentFAZA ZILEI:Luluta se antreneaza!
Articolul următorÎn premieră, compozitorul îşi interpretează opera
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here