Un copil de zece ani de la o şcoală din Merișani s-a rănit, astăzi, în circumstanţe încă neelucidate şi a fost preluat de pompierii de la descarcerare. Copilul a avut în picior o bucată de fier beton cu diametrul de şase milimetri şi lungă de un metru şi a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Piteşti pentru scoaterea corpului străin.

Potrivit primelor date transmise de către reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, un echipaj de descarcerare a intervenit la o şcoală din comuna Merişani pentru a acorda primul ajutor unui copil în vârstă de zece ani care s-a rănit, având în picior o bucată de fier beton, lungă de un metru. Bucata de fier are diametrul de şase milimetri şi provine de la viţa de vie. Nu se cunosc deocamdată împrejurările producerii accidentului. Copilul a fost preluat de paramedici şi urcat în autospeciala ISU, cu tot cu bucata de fier, și a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

Pe drum, copilul a fost preluat de o maşină a Serviciului de Ambulanţă. Surse medicale au declarat, pentru News.ro, că în situaţiile în care există un corp străin în organism, nu se recomandă îndepărtarea acestuia decât într-o sală de operaţie, întrucât există posibilitatea declanşării unei hemoragii.

Foto: descriptiv

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here