De 1 Deecembrie, la Casa de Cultura a Comunei Bascov a avut loc un spectacol dedicat Zilei Nationale a Romaniei. Artistii bascoveni (dansatorii, orchestra si solistii Ansamblului ”Doina Bascovului”, alaturi de Rapsozii Bascovului) au incantat publicul cu dansuri traditionale si cantece patriotice.

Nui este singurul spectacol organizat de institutie in aceasta perioada… Vineri, 6 decembrie, incepand cu ora 18.00, institutia de cultura va asteapta la spectacolul ”Mos Nicolae la Bascov”. Vor urca pe scena artisti bascoveni: Antonia Rizea, Alida Sandu, Bustani Maya, Anisia Stanca si micii karatisti de la Clubul FDJ Bascov.

Surpriza serii va fi  Lino Golden, un artist foarte iubit de tinerii si copii bascoveni, artist ce va prezenta un program deosebit,incepand cu ora 19.00; CC Bascov vă așteaptă cu surprize, cadouri si cabina foto minuto la acest eveniment dedicat tinerilor din Bascov si din imprejurimi.        

Facebook Comments
Articolul precedentGRAFICUL DE COLECTARE A DEȘEURILOR RECICLABILE – LUNA DECEMBRIE
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here