Mai sunt doar câteva săptămâni până când postul Super TV, primul din Argeș care va emite digital, la calitate HD, își va începe emisia. În prezent, redactorii și colaboratorii acestui post înregistrează emisiunile de debut/pilot, emisiuni care, cu siguranță, vor aduce un suflu nou în peisajul media din Argeș.

Redactorii și colaboratorii postului, precum și personalul tehnic au o bogată experiență în presa locală și națională, așa că nu va fi greu deloc ca telespectatorii, dar și cititorii platformelor online, platforme care colaborează, deja, cu Super TV, să se simtă bine-informați și, de ce nu?, reprezentați de noul post!

Unul dintre managerii postului, Marius Dumitrescu (foto), a declarat: ,,Inițial, era vorba să dăm drumul la emisie începând cu luna decembrie! Din păcate, unii dintre cei mai importanți furnizori de servicii de cablu ne-au anunțat că putem fi preluați și retransmiși la calitate HD abia de la începutul anului 2018, atunci când se schimbă grila! De aceea, am ales să amânăm cu câteva săptămâni! Din punct de vedere tehnic și al echipei, lucrurile sunt rezolvate, deja  înregistrăm emisiuni pe care le difuzăm, pentru început, pe câteva platforme online,urmând ca, din ianuarie, să ne vedem pe toate rețelele de cablu din Argeș (RCS, Akta, UPC, Netergy etc.)!”.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here