Drama prin care trece Cristina Manea, o tânără de 23 de ani din Pitești care a fost diagnosticată cu o formă gravă de cancer imediat după ce a născut, a înmuiat inimile a sute de piteșteni! Instituțiile de presă din Argeș, la care au aderat multe altele din București, au demarat una dintre cele mai mari campanii umanitare din ultimii ani! Firmele și simplii cetățeni nu au stat cu mâna în sân, până în acest moment strângându-se aproximativ 50% din cei 70.000 de euro necesari pentru o intervenție medicală urgentă. Duminică, în zona betonată din Parcul Lunca Argeșului va avea loc un spectacol cu strângere de fonduri.

De asemenea, pe pagina de Facebook Ajutor pentru Cristina, zeci de doamne și domnișoare și-au scos la vânzare piese vestimentare și bijuterii, banii obținuți fiind donați în contul tinerei suferinde! La fel, mulți piteșteni își vând obiecte electronice pentru ca suma necesară să fie strânsă cât mai rapid, deoarece salvarea vieții Cristinei este o cursă contracronometru!

Mai multe magazine, firme de distribuție și chiar service-uri auto organizează propriile colecte pentru salvarea tinerei, așa cum se poate vedea pe pagina de Facebook.

Toți cei care își doresc ca această tânără să se facă bine, să își vadă fetița de numai 3 luni crescând, pot face o donație în următoarele conturi, în euro sau în lei:
CONT LEI: RO80RZBR0000060018026985 deschis la Raiffeisen Bank Pitești/ titular: Manea Mariana
CONT EURO: RO79RZBR0000060019757580 deschis la Raiffeisen Bank Pitești/ titular: Manea Mariana

 

 

Facebook Comments
Articolul precedentCasa de Cultură Bascov, luată cu asalt!
Articolul următorVictorie pentru elevele Luminiței Huțupan în derbyul Argeșului
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here