Târgul de Mărțisor nu va mai fi organizat în centrul Piteștiului. Unde vor fi amplasate standurile

Din cauza restricțiilor impuse de situația epidemiologică actuală, Târgul de Mărțișor nu mai poate fi organizat așa cum a fost în anii trecuți. Astfel, pentru a veni în întâmpinarea comercianților de mărțișoare, administrația locală a dat curs cererilor înaintate de către aceștia și a stabilit un număr de 49 de spații care să poată fi alocate agenților economici din Pitești ce doresc să își desfășoare, în această perioadă, activitatea de comercializare a mărțișoarelor tradiționale.

Astăzi a avut loc, în Sala Mare de ședințe a Primăriei Municipiului Pitești, o întâlnire a reprezentanților municipalității și ai comercianților, în cadrul căreia au fost distribuite locurile disponibile, prin tragere la sorți. Au fost prezenți la acest demers și reprezentanți ai Poliției Locale, care au asigurat respectarea transparenței întregii acțiuni.

Astfel, în urma tragerii la sorți, au fost alocate cele 49 de spații, distribuite în cartierele Prundu, Craiovei, Războieni, Exercițiu, Trivale, Găvana și Eremia Grigorescu. Condițiile necesare aprobării activității economice menționate au presupus ca solicitanții să fie din Pitești și să aibă toate acreditările legale cerute, precum și respectarea distanței de 2 m între standurile expuse. Activitatea de comercializare a mărțișoarelor se va desfășura în perioada 25 februarie – 1 martie 2021, potrivit unui comunicat emis de Primăria Pitești.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.