Home Fapt divers Termo Calor Confort S.A. va începe încărcarea cu apă a instalațiilor pentru încălzire

Termo Calor Confort S.A. va începe încărcarea cu apă a instalațiilor pentru încălzire

de Argeseanul
54 vizualizări

Potrivit comunicatului dat recent, Termo Calor Confort S.A. anunță că începând cu data de 17 septembrie, a.c., va proceda la încălzirea cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică pentru încălzire, în vederea pregătirii rețelei de termoficare pentru noul sezon de încălzire 2018-2019.

Furnizarea agentului termic pentru încălzire se va realiza avându-se în vedere prevederile Art.117 din Regulamentul pentru furnizarea și utilizaera energiei termice, modificat. după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, între orele 20.00-06.00 a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior mai mici de 10 grade Celsius.

Rugăm utilizatorii/consumatorii Termo Calor Confort S.A. să ia toate măsurile pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare din imobile, pentru preîntâmpinarea eventualelor incidente.

De asemenea, asociațiile de proprietari în calitate de utilizator de energie termică pentru încălzire, precum și de reprezentant în relațiile cu furnizorul de energie termică al proprietarilor, au obligația să se asigure că instalațiile după branșament sunt nîn stare de funcțiune, respectiv toate lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate până la data de 17 septembrie 2018.

Facem precizarea că, potrivit prevederilor Art.30, alineatul 4, din Legea 325/2006 a Serviciului Public de Alimentare cu Energie Termicș, debranșarea/deconectarea instalațiilor interioare de încălzire și pentru apă caldă de consum ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire.

Față de cele precizate mai sus, pentru derularea în bune condiții a procesului tehnologic de producere-furnizare a energiei termice pentru apă caldă de consum și încălzire, reamintim tuturor utilizatorilor/consumatorilor Termo Calor Confort S.A. că au obligația de a achita contravaloarea energiei termice în termenul legal.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00