Home Politic Tinerii Conservatori au început curățenia de primăvară

Tinerii Conservatori au început curățenia de primăvară

de Argeseanul
49 vizualizări

11050834_888224514570796_5347704717427178812_nTineretul Conservator Argeş s-a reunit pentru o acţiune de ecologizare, în nordul judeţului Argeş, activitate împământenită în cadrul organizaţiei de tineret argeşene.

Tinerii, coordonaţi de preşedintele Codruţ Matei, au profitat de scurta perioadă de vreme frumoasă din sfârşitul de săptămâna care s-a încheiat, s-au echipat corespunzător, şi-au luat saci şi mânuşi şi au început campania de curaţenie de primăvară, strângând gunoaie din marginea pădurii, pajiştile şi şanţurile de la ieşirea din comuna Nucşoara către Valea Rea. Tinerii au fost ajutaţi de un membru al Consiliului Local Nucşoara, Florin Bolovăneanu, care le-a pus la dispoziţie curtea ca spaţiu de depozitare al sacilor cu gunoi.
„Tineretul Conservator Argeş a încercat astăzi să strângă cât mai multe gunoaie din această zonă pitorească. Spun că a încercat pentru că nu am avut suficient timp, suficienţi voluntari şi suficiente materiale pentru a putea finaliza ceea ce am început. Din păcate, chiar dacă de-a lungul timpului s-au făcut eforturi majore, atât din partea autorităţilor, cât şi din partea voluntarilor şi a presei,  observăm că o zonă ecologizată chiar de noi acum doi sau trei ani, a ajuns aproape la acelaşi stadiu de poluare. Nu ştiu dacă ar mai fi nevoie sa tragem un semnal de alarmă sau pur şi simplu ne confruntăm cu reaua voinţă a oamenilor.”, a declarat Codruţ Matei, preşedintele Tineretului Conservator Argeş.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00