Home Fapt divers Ţinut 10 luni mort în casă, pentru ca fiul să-i ia pensia!

Ţinut 10 luni mort în casă, pentru ca fiul să-i ia pensia!

de Dan Badea
25 vizualizări

O descoperire macabră a fost făcută astăzi, în satul Podu Broşteni, de o femeie care venise să viziteze casa socrilor ei. Având de luat ceva dintr-o anexă gospodărească, aceasta a dat peste cadavrul socrului ei, aflat într-o stare avansată de putrefacţie. Poliţiştii şi medicii legişti au fost imediat chemaţi la faţa locului, aceştia stabilind că decesul a survenit în urmă cu aproximativ 10 luni.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, reiese că persoana decedată se numeşte Ilie Pătraşcu, avea 62 de ani şi a murit din cauze naturale la sfârşitul anului trecut. Fiul acestuia, Marian Daniel, nu şi-a îngropat creştineşte tatăl, alegând să-l ascundă într-o debara, pentru a-i putea încasa pensia. În tot acest timp, fiul a spus rudelor că tatăl său se află internat în azilul de la Valea Iaşului.

„Zilele treceau şi noi îl întrebam tot timpul pe Daniel unde e tatăl lui şi ce mai face, iar el ne spunea că e mai bine dar că l-a internat  la Valea Iaşului sau în altă parte pentru că acolo erau condiţiile mai bune. Noi am bănuit că este ceva în neregulă, mai ales că unii vecini ziceau că miroase suspect când treci pe aici, dar nu ne-am gândit vreodată că Nea Ilie e mort”, declara azi o vecină.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00