Dintr-un raport întocmit de O.N.U, reiese că România ocupă locul 2 mondial la migraţie, cu un număr de aproximativ 4 milioane de români plecaţi în Diasporă. 

            Sărăcia, prostia şi incompetenţa autorităţilor sunt câteva probleme ce şi-au pus amprenta asupra românilor care au ales să plece în străinătate. 

            Promisiunile Guvernului s-au dovedit a fi fictive. Creşterea economică, creşterea salariilor şi creşterea pensiilor s-au dovedit a fi principalele populisme folosite de guvernarea PSD-ALDE. 

            Dragă Vio, dragă Liviu! „Sunt tânăr şi nu înţeleg”… DE CE PLEACĂ ROMÂNII DACĂ LA NOI ÎN ŢARA CURGE LAPTE ŞI MIERE? 

            De ce pleacă tinerii la studii în străinătate? De ce se închid şcoli? 

            Sistem de sănătate?   40 % din intervenţiile chirurgicale complexe se fac în afară şi nu pentru că nu avem doctori buni ci pentru că spitalele din România sunt jalnice. 

            Umblă o vorbă prin popor: „te duci la spital sănătos şi te întorci bolnav.” 

            Pe lângă familie, tradiţii şi peisaje avem alte lucruri să ne facă să rămânem în ţară? (Peisajele nu ţin de foame!!!). 

            Într-o manieră optimistă Tineretul Naţional Liberal Argeş, încurajează tinerii să nu plece în străinătate. Totodată organizaţia TNL Argeş îi îndeamnă pe tineri şi nu numai că la alegerile viitoare să nu lipsească de la vot. Într-o ţară democratică votul reprezintă principala armă pe care populaţia o poate folosi pentru a clădi un viitor mai bun. 

            Sunt îngrijorat de soarta României şi a românilor. Mă gândesc cu emoţie că dacă nu vom lua măsuri urgente toate aceste erori grave se vor răsfrânge asupra generaţilor actuale şi viitoare. Nu cred că migraţia este principalul mijloc de a spera la un trai mai bun. România se mişcă PRIN NOI ÎNŞINE, a declarat George Hristescu, preşedintele TNL Argeş.

 

Departamentul de Comunicare al TNL Argeș

Facebook Comments
Articolul precedentFAZA ZILEI:Intalnire de taina
Articolul următorEfectele inflației se resimt nu doar în coșurile de cumpărături
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here