Pentru evenimentul care va avea loc în curând în Argeș, și-au anunțat înscrierea aproximativ 70 de piloți auto. Competiția care va avea loc în acest weekend reprezintă un moment decisiv pentru cele mai importante nume ale raliului românesc în ceea ce privește titlul pentru categoriile importante. Lucien Hora și-a anunțat și el revenirea pe traseul unde în primele ediții ale competiției a dominat de fiecare dată.


Între 21 și 22 septembrie 2019, Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, și sprijinit de Primăria Municipiului Câmpulung Muscel, Primăria Lerești și Consiliul Județean Argeș, organizează Trofeul Câmpulung Muscel 2019. Această competiție are un rol extrem de important în cadrul CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE VITEZĂ ÎN COASTĂ DUNLOP, fiind considerată cea de-a VIII-a etapă

Prezent pe traseul de pe DJ Lerești-Voina va fi și Vali Porcișteanu, bineînțeles în postura de forlighter. Totuși, ce este de precizat în acest sens: Vali își face încălzirea cu Citroen-ul C3R5 pentru finala de la Cluj sperând la un nou titlu de campion național.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here