Economic 

Un afacerist argeșean ar putea prelua Opel Automotive

Publicat la : 5 octombrie 2020

Tranzacția prin care Trust Motors SRL intenționează să preia Opel Automotive SRL a fost autorizată de Consiliul Concurenței. Firma desfășoară activități de import şi distribuţie angro de vehicule noi şi piese de schimb și este parte a grupului deținut de omul de afaceri Gheorghe Dolofan.

“Opel Automotive R SRL, entitate înfiinţată în scopul încheierii acestei tranzacţii, va prelua întreaga activitate desfăşurată de OPEL pe piaţa din România, respectiv distribuţia angro de vehicule noi marca Opel, precum şi distribuţia angro a pieselor de schimb pentru marca Opel şi a pieselor de schimb pentru marca Chevrolet”, precizează Consiliul Concurenţei într-un comunicat transmis astăzi.

Consiliul Concurenţei a constatat, după o analiză ce a durat aproape o lună că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal. Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Sursa: adevarul.ro

Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]
Facebook Comentarii

Acest articol a fost citit de 2089 ori! Va multumim

Articole de citit

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.