Un cunoscut serial revine pe marile ecrane. Un personaj-cheie va lipsi

Cunoscutul serial „Totul despre sex” (Sex and the City) revine pe marile ecrane, la 17 ani de la încheierea filmărilor. Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker și Kristin Davis se reunesc pentru a da din nou viață personajelor Miranda, Carrie și Charlotte. Ce-a de-a patra prietenă din grup, Samantha, va lipsi din această producție.

Filmările vor începe în primăvară – serialul se intitulează “And Just Like That” și va cuprinde 10 episoade de o jumătate de oră fiecare. Descris de HBO Max ca un “nou capitol”, serialul le va urmări pe Carrie, Miranda și Charlotte în timp ce ne vor arăta viața lor la 50+ de ani. Cele trei actrițe au postat deja pe Instagram un trailer cu nouă serie – în care sunt mici scene din New York alături de textul “And just like that… the story continues…”. Până acum nu a fost confirmată și revenirea lui Mr Big.

Sursa: kudika.ro

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.