Week-end „de foc” pentru pompierii argeșeni. Au intervenit pentru a lichida numeroase incendii

Acest week-end a fost unul „de foc” pentru pompierii argeșeni. Aceștia au fost nevoiți să intervină pentru a lichida numeroase incendii.

Vineri, echipajele ISU Argeș au fost solicitate pentru a stinge trei incendii, iar sâmbătă și duminică au avut alte nouă apeluri care anunțau producerea unui incendiu. Evenimentele au avut loc în localitățile Corbi, Retevoiești, Recea, Bughea de Jos, Cicănești, Câmpulung, Ștefănești și Cetățeni.

Temperaturile au scăzut, așa că oamenii forțează sistemele de încălzire, coșurile de fum necurățate sau deteriorite cauzând astfel de incidente. Din fericire, flăcările au produs doar pagube materiale. Iată însă ce recomandă ISU Argeș, pentru a preveni astfel de situații:

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.