Dacă zilele trecute situația în ceea ce privește incendiul din apropierea Cetății Poenari părea că s-a remediat, problemele au reapărut. Potrivit declarațiilor purtătărului de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure, ”“Astăzi, printr-un apel la 112, am fost sesizaţi de faptul că o nouă fumegaţie se observă în zona cetăţii Poenari din localitatea Arefu. La faţa locului s-au deplasat imediat două echipaje de pompieri de la Detaşamentul Curtea de Argeş şi ofiţerul de serviciu pe inspectorat, care au constatat faptul că există o fumegaţie pe partea de nord a versantului, într-o zonă inaccesibilă forţelor de intervenţie, aceeaşi care se manifesta şi săptămâna trecută.”.

Două echipaje de pompieri din cadrul detașamentului de la Curtea de Argeș s-au deplasat la fața locului. Au mai fost timise pentru intervenție o automacara mecanică și o autospecială pentru stingerea incendiilor.

Circulația pe DN7C a fost din nou restricționată din cauza riscului de căderi de pietre pe carosabil. Vom reveni cu amănunte.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here