Da, ați auzit bine. Nu este o glumă. Încă de acum trei luni Viorel –Alexandru Filip a anunțat că va pleca din politică pentru că așa i-a cerut serviciul, mai precis o faimoasă firmă de cosmetice care vinde produse din ușă în ușă.

Proaspăt avansat director de zonă în Dâmbovița, zona Găești, la una dintre multinaționalele care vând cosmetice, se pare că țărănistul, care a ajuns și consilier local la Merișani, a decis să lase politica și să meargă înainte cu postul proaspăt obținut. Asta n-ar fi nimic dacă acesta, între timp, nu ar mai fi încercat să facă tot felul de jocuri. Mai întâi de toate, cum, necum, l-a dat la o parte pe cel de pe locul doi pentru ca cel de pe trei să poată ocupa funcția de consilier. Din surse bine informate se pare că la una dintre ședințele BCJ ale partidului, domnul Filip a venit deja cu candidatul de pe locul trei pentru a-l introduce în atmosfera politică a PNȚCD. Nici cu directorii de cosmetice nu te mai poți pune în ziua de azi. Totodată pentru a face lucrurile curate, chiar ieri domnul Filip și-a depus demisia în fața președintelui Gheorghe Dinescu, cerând să-i fie aprobată – poate că ar fi trebuit să știe că demisiile, mai ales cele politice, nu au nevoie de aprobare.

Din curiozitate ne-am băgat și noi puțin nasul în hârtiile venite de la Merișani la sediul PNȚCD Argeș și așa am aflat că domnul Filip, la ședințele de C.L are două absențe consecutive, la a treia oricum ar fi fost dat afară.

Întrebările sunt mai multe: cum a reușit acesta să-l alunge pe cel de pe locul doi, pentru a cere punerea celui de pe trei – lucru pe care-l face de trei luni;  dar mai ales, dacă era vorba despre un membru USR – care din câte îmi aduc aminte cam toți lucrează la multinaționale – firma de produse cosmetice i-ar mai fi cerut să iasă din politică? Sau adevăratul motiv să fie în altă parte?

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here