Vești proaste pentru șoferii români care au mașini mai vechi de 12 ani! Aceștia vor avea mari bătăi de cap în urma noilor prevederi cu privire la inspecția tehnică periodică (ITP), după ce în anul 2018 s-au făcut mai multe modificări privind reglementarea ITP.

Șoferii primesc o nouă veste proastă dupa ce în 2018 s-au făcut multe schimbări în ceea ce privește reglementarea ITP. Românii care au mașini mai vechi de 12 ani, vor trebui să facă verificări suplimentare față de cele de până acum. Inspecția periodică va suferi umătoarele modificări.

Schimbări ITP. Autoturismele care trebuie să facă inspecția tehinică periodică, vor avea condiții diferite la expirarea verifăcrii. Potrivit noilor reglementări, mașinile vor trece cu brio de inspecția tehnică periodică doar dacă sunt în perfectă stare de funcționare. Mașinile care au defecte minore nu vor mai putea primi avizul ITP. Potrivit oficialilor chiar și o mică crăpătură în parbriz, nu vor primi avizul.

Articolul întreg pe https://huff.ro/news/vesti-proaste-pentru-soferi-ce-se-intampla-in-2019-cu-itp-ul-178110/?fbclid=IwAR311Cela8UoowGyKpj-iMZdPz8jlYdq22ck4wFvLrkkjjP-kmu83nMu3T4

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here