Home Social Zeci de arbori vor fi plantați în Pitești

Zeci de arbori vor fi plantați în Pitești

de Argeseanul
70 vizualizări

Sâmbătă, 5 iunie, cu ocazia Zilei Internaționale a Mediului, Pitești Retail Park, împreună cu Universitatea din Pitești – specializarea Ingineria Mediului, Horticultură, Ecologie și Protecția Mediului – și cu Primăria Pitești, va demara o acțiune de plantare a 50 de arbori la intrarea în orașul Pitești, în proximitatea Podului Viilor.

Acțiunea face parte dintr-un parteneriat cu Primăria Pitești, prin care Pitești Retail Park se asigură că acest spațiu va fi întreținut și monitorizat permanent, prin toaletarea corespunzătoare a copacilor, irigații și tratamente de specialitate. Seria de acțiuni pentru îmbunătățirea spațiului verde și a ecosistemelor naturale va continua, sâmbătă, 12 iunie, cu instalarea a 50 de căsuțe pentru păsările care locuiesc în pădurea Trivale, zona de promenadă.

Acțiunea de plantare demarată de Pitești Retail Park face parte din campania NATURA UNUI MULȚUMESC, un demers de conștientizare a impactului uman asupra mediului înconjurător, transmite Primăria Pitești într-un comunicat.

Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00