Evenimentele organizate de Centrul Cultural Pitești în perioada 1-5 iunie

Centrul Cultural Pitești, 1 – 5 iunie, noi evenimente cultural-educative care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro):

• „Spectacol muzical-artistic dedicat Zilei Internaționale a Copilului” – marți, 1 iunie, de la ora 10:00, în Piața Primăriei. Evenimentul va cuprinde un program diversificat, susținut de copii și tineri care urmează cursuri de cultivare a aptitudinilor artistice la Centrul Cultural Pitești. Publicul va putea urmări – cu respectarea măsurilor în vigoare – recitaluri de muzică folk-pop susținute de membri ai Grupului Folk P620, sub îndrumarea lui Andrei Bulf, reprezentații de dans contemporan și gimnastică ritmică, oferite de membre ale Lotului de Gimnastică „Olympic Gym Pitești”, coordonat de antrenoarea Nicoleta Andrei, demonstrații de dans sportiv și de street-dance ale copiilor de la Clubul „Total Dance”, coordonat de coregraful Alfred Schieb.

• Prelegerea cu tema „Județul istoric Argeș”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Biografii de excepție”, coordonat de muzeograful și scriitorul Octavian Dărmănescu – miercuri, 2 iunie, în Sala „Ars Nova” de la Casa Cărții.

• Dialogul cu tema „Pictură și poezie”, în cadrul proiectului „Aveți cuvântul”, coordonat de publicistul Valentin Uruc, invitată fiind Loreta Din, artist plastic și poetă – miercuri, 2 iunie, de la ora 15:00, în Sala „Ars Nova” de la Casa Cărții.

• Dialogul cu tema „Inițiative culturale”, coordonat de scriitorul și editorul George Terziu, având-o invitată pe scriitoarea Maria Giurgiu – joi, 3 iunie, de la ora 16:00, în Sala „Ars Nova”, de la Casa Cărții.

• Concursul de gimnastică „Cupa Pitești 2021”, care se va desfășura sâmbătă, 5 iunie, de la ora 10:00, la Sala Sporturilor din Pitești. Evenimentul, coordonat de antrenoarea de gimnastică ritmică Nicoleta Andrei, este organizat de Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, și de Clubul Sportiv „Olympic Argeș Gym”.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.