400 de locuri scoase la concurs pentru admiterea în cele două Școli Militare de Subofițeri Jandarmi din Drăgășani și Fălticeni

Anul acesta se organizează o nouă sesiune de admitere în cele două unități de învățământ postliceal care formează subofițeri jandarmi, respectiv:

– Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, cu un număr total de 200 locuri, din care 155 I.G.J.R.( 4 locuri romi și 2 locuri minorități), 25 S.I.E. și 20 S.P.P.

– Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, cu un număr total de  200 de locuri, din care 175 I.G.J.R. (4 locuri romi și 2 locuri minorități) și 25 S.I.E.

     Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere în perioada 15 februarie – 28 februarie.

     Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice și a cunoștințelor, iar, în final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

     Detalii cu privire la această sesiune de admitere se regăsesc pe site-ul MAI, https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/ și pe site-urile fiecărei instituții de învățământ:

– Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani,  http://www.scoaladragasani.ro/

– Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, https://www.jandarmeriafalticeni.ro/

     După fiecare probă de concurs, școlile vor publica pe site-urile proprii rezultatele obținute de candidați, se arată într-un comunicat emis de Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.