Este drama unei femei din localitatea argeșeană Suseni. Acesta a ajuns să fie pur și simplu terorizată de un vecin pe care l-a ajutat de multe ori în urmă cu ceva timp.

La începutul acestui an, femeia, fost ofițer, economist, iar acum artist plastic cu numeroase expoziții în București, și-a găsit casa vandalizată și poarta mânjită cu fecale. Și cum acestea nu ar fi fost suficiente, geamurile au fost sparte, ușa ruptă iar în interior totul devastat.

În acea perioadă, Poliția a demarat o anchetă, cel luat în vizor fiind chiar un vecin de-al ei. 

În aprilie a.c., bărbatul a revenit în casa femeii, a intrat în curte având asupra sa un topor și a amenințat-o că o omoară. În acel moment a omorât și o pasăre din curte și a lăsat-o înfiptă într-un stâlp de la poartă.


Polițiștii din Suseni l-au surprins pe făptaș în momentul în care acesta se afla dezbrăcat în curtea victimei și avea părțile intime la vedere. . A luat dus inițial, în primă fază, la secția psihiatrie a spitalului din Pitești, după care a urmat internarea la spitalul de boli psihice din Vedea.


Externat, după un timp, omul și-a continuat nestingherit șirul amenințărilor, iar acum recent a spart geamurile și a aruncat în curte cu bolovani.

Victima sa spune că din nou a fost amenințată că va fi omorâtă, fiind și la un pas de a fi violată. A reușit să se salveze din mâinile agresorului și a scăpat de prezența acestuia numai după ce a luat un par și a chemat Poliția.

Bărbatul a ajuns în arest și va fi audiat.


Femeia agresată, este fost ofițer, și actual artist plastic. Are numeroase expoziții în Capitală dar și în alte orașe ca de exemplu Craiova, a venit în localitatea Suseni în urmă cu 10 ani sperând că va avea parte de liniște. Nu s-a gândit că viața petrecută la țară va ajunge să fie un adevărat coșmar.

Terorizată de nenumărate ori, aceasta a depus mai multe plângeri la Secția de Poliție.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here