Alte noi restricții în opt localități argeșene

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) s-a reunit ieri într-o nouă ședință, în cadrul căreia s-a decis adoptarea de noi măsuri pentru alte opt localități argeșene, unde incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 este mai mare de 3/1.000 de locuitori, potrivit unui comunicat emis de Instituția Prefectului Județului Argeș. Restricțiile sunt valabile pentru localitățile Costești, Priboieni, Albota, Corbeni, Băiculești, Poienarii de Argeș, Domnești, Mozăceni și intră în vigoare de astăzi, pentru o perioadă de 14 zile. Se închid restaurantele aflate în interior, casele de pariuri și cinematografele.

„- Este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor;

– Este permisă activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, doar pentru persoanele cazate în aceste unități; Aceste măsuri se aplică operatorilor economici care desfășoară activități în spații publice închise care au un acoperiș, plafon sau tavan și care sunt delimitate de cel puțin 2 pereți, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent.

– Este interzisă activitatea operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc;

– Sunt interzise activitatățile în cadrul cinematografelor și instituțiilor de spectacole și/sau concerte”, se arată în textul Hotărârii CJSU.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.