Home Social Alte noi restricții în opt localități argeșene

Alte noi restricții în opt localități argeșene

de Argeseanul
49 vizualizări

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) s-a reunit ieri într-o nouă ședință, în cadrul căreia s-a decis adoptarea de noi măsuri pentru alte opt localități argeșene, unde incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 este mai mare de 3/1.000 de locuitori, potrivit unui comunicat emis de Instituția Prefectului Județului Argeș. Restricțiile sunt valabile pentru localitățile Costești, Priboieni, Albota, Corbeni, Băiculești, Poienarii de Argeș, Domnești, Mozăceni și intră în vigoare de astăzi, pentru o perioadă de 14 zile. Se închid restaurantele aflate în interior, casele de pariuri și cinematografele.

„- Este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor;

– Este permisă activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, doar pentru persoanele cazate în aceste unități; Aceste măsuri se aplică operatorilor economici care desfășoară activități în spații publice închise care au un acoperiș, plafon sau tavan și care sunt delimitate de cel puțin 2 pereți, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent.

– Este interzisă activitatea operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc;

– Sunt interzise activitatățile în cadrul cinematografelor și instituțiilor de spectacole și/sau concerte”, se arată în textul Hotărârii CJSU.

Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00