Polițiștii locali acționează zilnic pentru depistarea autoturismelor suspectate de a fi fost abandonate de pe raza municipiului Pitești. În urma numeroaselor acțiuni din teren, au fost identificate peste 400 de astfel de mașini, iar, în urma somațiilor, 255 de autoturisme abandonate au fost ridicate de către proprietari.

În baza legii 421/2002 au fost deschise acțiuni în instanță, în prezent un număr de 60 de dosare aflându-se în curs de soluționare, iar 105 făcând parte din diverse litigii sau alte acțiuni judecătorești.

Precizăm că, pentru nerespectarea somațiilor de ridicare a unui vehicul abandonat aflat pe domeniul public sancțiunea contravențională este de 1000 de lei, autovehiculul urmând a fi ridicat de pe domeniul public.

Facebook Comments
Articolul precedentCum poți să divorțezi fără scandal la tribunal
Articolul următorControale mixte pe autobuzele S.C. Publitrans 2000 S.A.
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here