Home Social Asistent social argeșean, premiat la Gala Națională a Excelenţei în Asistenţă Socială

Asistent social argeșean, premiat la Gala Națională a Excelenţei în Asistenţă Socială

de Argeseanul
56 vizualizări

Marţi, 15 martie 2022, Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali a sărbătorit Ziua Mondială a Asistenţei Sociale în cadrul celei de a opta ediții a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială. Ediţia din acest an a adus în lumina reflectoarelor asistenţii sociali şi personalităţile care s-au remarcat prin devotamentul față de profesie, precum și prin munca cu comunitățile și beneficiarii în perioada pandemică 2020-2021.Argeșul a fost reprezentat de George Gabriel ENESCU, care a fost premiat la categoria ”Asistent social al perioadei 2020-2021”. Asistent social și preot, cu o vastă experiență în domeniul serviciilor sociale, activând de 22 de ani atât în sectorul public de asistență socială, cât și în sectorul ONG , Gabriel Enescu a primit cu emoție premiul înmânat de Andreea Marin-Ambasadorul Excelenței în Asistență Socială și gazdă a acestui eveniment.E o bucurie, o onoare și o mândrie pentru CNASR Argeș faptul că un asistent social argeșean a fost premiat.

„Ca asistent social cu 20 de ani de experiență și ca președinte al Colegiului Național al Asistenților Sociali-Sucursala Argeș, vă asigur că asistența socială e vocație, dedicare, iubire de oameni, sacrificii și studiu. Și mă implic cu tot sufletul în promovarea asistenței sociale ca fiind profesia dedicată oamenilor. Alături de colegii mei facem tot ce depinde de noi pentru a veni în sprijinul semenilor noștri. Iar când unul din colegi este apreciat, împărtășim împreună bucuria reușitei. E o muncă de echipă și toți suntem unul.

Astazi, Gabi Enescu e vocea noastră, a asistenților sociali argeșeni și vă asigur, că nu vom abdica și nu vom obosi nicio clipă în dorința noastră de a fi lângă oameni. Om cu om, inimă cu inimă suntem dedicați misiunii noastre. Îl felicit pe Gabi Enescu, îi doresc succes în continuare și le transmit tuturor colegilor mei un îndemn: fiți oameni, indiferent de vremuri și de bariere! Și iubiți mereu oamenii ca și cum Dumnezeu ar fi lângă voi în fiecare clipă. Și să nu uitați că rolul nostru este să ajutăm, iar menirea noastră e binecuvântare! Cea mai mare tristețe este să te simți, abandonat, neiubit. Iar noi trebuie să le arătăm celor ce simt așa că nu sunt singuri!De asemenea, mulțumesc conducerii Consiliului Județean Argeș și a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș, fiindcă au fost alături într-un astfel de moment, cât și pentru implicarea în munca de zi cu zi a asistenților sociali din comunitatea argeșenilor” a transmis Nelida Ghițulescu, președinte Sucursala Argeș a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România, potrivit unui comunicat CNASR Argeș.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00