Bilete pentru tratament balnear disponibile la Casa Județeană de Pensii. Cum trebuie să procedeze pensionarii

Pentru a patra serie din acest an, cu date de plecare in perioada 8 – 12 mai 2021,  ne-au fost repartizate un numar de 181 bilete de tratament balnear in statiunile Amara, Buzias, Caciulata, Covasna, Eorie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacu Sarat, Mangalia, Neptun, Olanesti, Pucioasa, Saturn, Slanic Prahova, Sovata, Techirghiol, Vatra Dornei.

Eliberarea biletelor se face in perioada 22 – 30 aprilie 2021, conform planificarii care este anuntata telefonic  fiecarui beneficiar.

Au ramas 48 de bilete pentru care nu au fost solicitari in statiunile: 1 Mai, Amara, Covasna, Moneasa, Neptun, Ocna Sugatag, Olanesti, Pucioasa, Tusnad.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii martie 2021 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.