Home Fapt divers Braconaj cu ogari la Ştefan cel Mare

Braconaj cu ogari la Ştefan cel Mare

de Dan Badea
175 vizualizări

În ziua de 23.02.2011, orele 16.00, agentii  Postului de Poliţie Ştefan cel Mare au fost sesizaţi de către P. I., despre faptul că mai multe persoane au pătruns  pe fondul de vânătoare nr. 49 Stefan cel Mare, urmărind şi hăituind vânatul. La faţa locului s-au deplasat agentii Formaţiunii Investigatii Criminale Costeşti, împreună cu agentii Posturilor de Poliţie Ştefan cel Mare şi Slobozia, care au constatat faptul că un grup format din 18 persoane, însoţiţi de 18 câini, rasa Ogar, au fugit spre comuna Izvoru şi 11 dintre acestea au pătruns în locuinţa lui I. I., de 86 ani, fără acceptul acestuia, iar ceilalţi 7 au fugit spre câmp.

Cu acordul şi la solicitarea proprietarului locuinţei s-a acţionat împreună cu lucrători din cadrul Serviciului AESP şi IJJ Argeş-grupa de intervenţie, ocazie cu care au fost identificate 11 persoane care au participat la comiterea infracţiunii de braconaj, toţi având domiciliul în comuna Popeşti, jud. Argeş.

Asupra persoanelor identificate nu a fost găsit vânat, iar cercetările continua pentru identificarea celorlalte persoane şi stabilirea întregii activităţi infracţionale a făptuitorilor.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00