Încă de când i-a luat locul Vioricăi Dăncilă în Parlamentul European, piteșteanca Gabriela Zoană i-a uimit pe toți cu discursurile sale la obiect. Ieri, când s-a întâlnit Comisia pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne (LIBE), pe tema situației din România, referitoare la protestele din 10 august, piteșteanca a luat cuvântul susținîndu-și, așa cum ne-a obișnuit, punctul de vedere.

„Sunt îngrozită că anumiți români își denigrează absolut gratuit propria țară. Ați vorbit despre independența justiției și democrație. Eu sunt avocat și vreau să știu cum vedeți aceste date: 565 de protocoale secrete încheiate între SRI și diverse instituții ale statului, 18  protocoale secrete încheiate de SRI cu instituții ale justiției, 6 milioane de cetățeni români au fost interceptați, înregistrați, filați de serviciile secrete.

(…) Ați spus că ați fost șocați de imaginile cu protestatarii care au forțat intrat în Guvernul României. Dar sunteți șocați și de imaginile cu jandarmii care, în 28 septembrie, la Bruxelles, au folosit mijloace împotriva protestatarilor? (…) Nu mai vreau dublu limbaj, în funcție de statul aflat în discuție”, a spus, luni seară, Gabriela Zoană.

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here