Ultima zi a lunii septembrie le-a adus locuitorilor din Stâlpeni ce-a de-a XIV-a ediție a Zilei Comunei. Evenimentul a fost organizat în mod excepțional de edilul Gabi Șerbănoiu care a ținut să aducă unele dintre cele mai mari voci ale muzicii populare românești: Artistele Elisabeta Turcu și Adriana Antoni, fiind și invitatele de onoare.

Sărbătoarea a fost marcată și de mai marii județului care și-au făcut simțită prezența printre locuitorii din Stâlpeni. De la președintele CJ Dan Manu și cei doi vicepreședinți Simona Brătulescu și Ion Mînzînă, la deputatul Simona Bucura alături de colegii din CJ Argeș, dar și de Instituția Prefectului prin prezența atât a lui Emilian Dragnea cât și a lui Adrian Bughiu-cu toții au adus laude minunaților locuitori ai comunei. Surprizele s-au ținut lanț la apariția lui Constantin Nicolescu, fostul lider PSD Argeș, dar și a primarilor, atât PSD cât și PNL, care și-au dorit să fie alături de edilul din Stâlpeni.

Petrecerea s-a încheiat cu un superb foc de artificii, care i-a încântat pe locuitorii comunei, dar și pe cei care au venit din afara localității pentru a se distra alături de artiștii prezenți.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here