Echipa Dinamo Bucuresti a invins, cu scorul de 2-1 (0-1), meciul disputat, simbata, cu formatia FC Arges in cadrul etapei a XIII-a a Diviziei A. In imagine, Florin Halagian.

Fotbalul românesc a mai pierdut o stea: cunoscutul fost antrenor Florin Halagian a încetat din viață la vârsta de 80 de ani.

„Odihnească-se în pace Florin Halagian! (7 martie 1939 – 12 august 2019)”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului F.C. ARGEȘ.

Înainte de a se retrage definitiv din activitate, în 2010, Florin Halagian a antrenat clubul de la Mioveni. Activitatea sa ca antrenor s-a desfășurat de-a lungul mai multor mandate la FC Argeș, Steaua, Dinamo sau Universitatea Craiova. Le-a mai pregătit pe FC Olt, Victoria București, Inter Sibiu, FCM Bacău, FC Brașov, Ceahlăul, Dacia Mioveni și Gloria Bistrița.

În cariera sa, Halagian a avut mai multe momente importante dintre care amintim:

  • a fost cel care a adus singurele trofee din istoria lui FC Argeș, titlurile câștigate în anii 1972 și 1979, a cucerit un titlu și cu Dinamo și a contribuit la nașterea generației care în anul 1986 a câștigat cu Steaua Cupa Campionilor Europeni.
  • în fosta sa carieră de mijlocaș, „Armeanul”, cum mai era supranumit, a evoluat la Dinamo, Progresul, Pompierul București, Dinamo Pitești, Petrolul, Minerul Baia Mare și Vagonul Arad. 
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here