Duminică, una dintre sălile de jocuri de noroc din centrul Piteștiului a fost jefuită, la orele dimineții, de doi indivizi înarmați, tâlharii luând din caseria unității aproape 10.000 de euro. Chiar dacă, până la această oră tâlharii nu au fost prinși, unii dintre ,,băieții de oraș” se pare că știu destul de multe despre acest caz.

Din informațiile care ne-au parvenit de la unii dintre prietenii noștri, se pare că unul dintre făptuitori este concubinul unei angajate. Am primit inclusiv numele unuia dintre tâlhari dar, până la confirmarea venită de la organele competente, ne ferim să dăm informații în plus.

Facebook Comments
Articolul precedentJurnaliștii argeșeni au pus astăzi mâna pe pușcă (video)
Articolul următorFAZA ZILEI:Un presedinte „aproape hotarat”
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here