După cum știm, aseară a fost mare adunare în Piața Victoriei, cu cetățeni mai mult și mai puțin stimabili, onorabili sau venerabili, toți purtând aceeași unofirmă.

Da, miting mare, cu surle, trâmbițe, cartoane inscripționate cu mesaje, unele însoțite și de vociferări din partea purtătorilor sau membrilor de grup.

Nimic (prea) condamnabil, dacă e să privim lucrurile în mod obiectiv și imparțial. Până la urmă fiecare e liber să facă ce vrea, asta fiind o problemă decât atunci când avem de a face cu vreun extremist zelos mai ceva decât creștinul habotnic, acela care e în stare să îți rupă gâtul sau să îți dea în cap dacă te pui contra opiniei lui.

Dar să îi lăsăm, totuși, în pace pe cetățenii cu aere de extremiști supărați și să revenim la subiectul principal care dă și titlul articolului.

Da, din păcate exact așa a rămas după marea adunare a poporului: o mare de gunoaie amestecată cu iz urină scursă din toaletele puse la dispoziție pentru nevoile cetățenilor aflați aseară în mulțimea de manifestanți. Munți de hârtii și de peturi din plastic au putut fi „admirate în toată splendoarea lor” după ce oamenii au început să se retragă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here