Sărbătoarea comunei Călinești a constituit pentru consilierul local ALDE, Mihai Georgescu, încă un motiv de implicare în rezolvarea problemelor sătenilor. Legea 215/2001 privind administrația publică locală este cuvântul de ordine al slujbașilor cetățenilor. Articolul 52, aliniatul 1 din legea sus-amintită nu lasă loc de interpretări: În exercitarea mandatului, consilierii sunt în serviciul colectivității locale. Dialogurile întreprinse de consilierul local ALDE cu călineștenii s-au îndreptat spre problematici care pot fi soluționate în regim de urgență, cât și proiecte care vizează prosperitatea comunei, cu referințe în mod special la programe guvernamentale aflate în derulare (agricultură, învățământ dual, educație, cultură, sport etc.).

Cât despre educație și cultură, în data de 18 mai, cu prilejul Nopții Muzeelor, consilierul Mihai Georgescu a sprijinit deplasarea unui grup numeros de tineri și copii din comună pentru a vizita Muzeul Pomiculturii și Viticulturii Golești.

Viața nu rezervă numai bucurii și acest lucru l-a aflat și o familie nevoiașă din satul Valea Corbului. Apelându-se la bibecunoscuta dragoste creștinească a consilierului local ALDE, acesta a suportat achiziționarea celor necesare îngropării creștinești a unei bătrâne dintr-o familie nevoiașă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here