Luni, 9 iulie 2018, la Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” Mioveni a  avut loc festivitatea de premiere a celor cinci eleve care au obținut cele mai mari medii la examenul de Bacalaureat.

Este vorba de Ilinca Ionela-Nicoleta(media 10), Andreea Deaconescu (media 9.95), Cîrstea Elena-Adriana(media 9.88),  Bălășescu Elena-Mădălina (media 9.85) și Ciontoiu Ana(media 9.71).

Elevele au fost recompensate de către conducerea și Asociația de Părinți a liceului cu premii în bani și diplome de excelență, iar din partea  Consiliului Local și a Primăriei Mioveni cu un sejur la mare(Eforie Sud).

„Îi felicit pe toţi, pe ei şi pe profesorii care i-au pregătit, familiile care au reuşit să le fie alături într-un efort care este de durată şi sperăm noi se va prelungi astfel încât ei să devină reprezentanţi de elită în învăţământul universitar. Sunt o mândrie pentru toată comunitatea locală.”, a declarat Aurel Costache- viceprimarul orașului Mioveni.

În Mioveni, după contestații, gradul de promovare a examenului de Bacalaureat este de 83%, la Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” și 44,62% la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni.

Facebook Comments
Articolul precedentDupă contestații, încă 3 elevi cu nota 10, la Bacalaureat, în Argeș
Articolul următorControale ANI în sistemul medical
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here