Deși în anul 2015 a fost depistat incompatibil de către A.N.I., din cauza deținerii simultane a două funcții, cea de primar și cea de membru al Consiliului de Admini, se pare că, Iulian Miu, el care a ocupat funcția de primar al localității până să fie descoperit cu nereguli, se întoarce la conducerea instituției.

Procesul pe care acesta l-a avut intentat a durat doi ani și a început inițial la Pitești, la Curtea de Apel, a fost, într-un final, câștigat de către fostul edil deoarece instanța a anulat raportul prezentat de către ANI.

O lună și jumătate, Iulian Miu a fost suspendat di funcția de primar, dr acum,în urma suspendării ordinului ANI, se poate întoarce oricând în funcția de conducere.

Admite acțiunea formulata de reclamantul MIU IULIAN, reprezentat prin avocat Jugănaru Florenţa-Violeta în contradictoriu cu paratul Prefectul Judeţului Argeş – Emilian Dragnea. Anulează Ordinul nr. 126/27.05.2019. Repune reclamantul în situaţia anterioară cu plata drepturilor salariale cuvenite începând cu data emiterii ordinului şi până la reluarea funcţiei de primar al comunei Ungheni, judeţul Argeş. Constata ca ramasa fara obiect cererea de suspendare. Definitiva. Pronunţată în conditiile art. 396 alin2 NCPC, azi, 11.07.2019, la Tribunalul Argeş Secţia Civilă, complet specializat Contencios Administrativ şi Fiscal.

Avocatul primarului din Ungheni a fost Violeta Florența Jugănaru, aceeași care i-a redat funcția de primar și lui Cornel Constantin Ionica, la Pitești, dar și lui Benonie Ștefan, primarul comunei Aninoasa.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here