În cadrul primei conferințe a PNL Pitești, Marius Postelnicescu, președintele interimar, împreună cu colegul său, Mihai Coteț prezent în calitate de vicepreședinte, au adus în discuție obiectivele pe care le au în ceea ce privește orașul Pitești, prezența la vot a cetățenilor, organizarea administrativă, receptivitatea la problemele cetățenilor orașului dar și aducerea acestuia la un nivel net superior celui în care se află la momentul actual.

PNL Pitești vine cu o echipă tânără, o echipă hotărâtă „să taie răul din rădăcini”, după cum spune și vicepreședintele Mihai Coteț.

Acesta este de părere că nu e normal ca un oraș să involueze în loc să aibă ascensiune.

,,În loc să evoluăm, noi am involuat. Înainte, când spuneai că ești piteștean, lumea se uita la tine cu admirație. Acum, când spui că ești din Pitești, oamenii spun… <ești de acolo de unde se dădeau carnete>. De ani de zile trăim într-o veșnică vânătoare de locuri de parcare. În timp ce alte orașe au preocupări de secol XXI și caută să aibă cât mai mult spațiu verde, la noi se toarnă beton peste tot. Nimeni nu mai respectă Planul de Urbanism, nici măcar administrația locală care face în permanență derogări. Ca om de afaceri, eram interesat de acel parc industrial care ne este promis de atâția ani. Nici astăzi nu avem așa ceva și am impresia că nici nu există interesul să avem așa ceva.” .

Mai multe detalii în link-ul de mai jos https://www.facebook.com/pnlpitesti/videos/547732169046366/

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here