Președintele ALDE Pitești, Robert Tudorache, a participat, din postura de secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei, în perioada 18 – 21 iunie, la două evenimente de referință în plan internațional pentru industria de petrol și gaze naturale – Russian Gas Petroleum Congress și expoziția MIOGE 2018. Delegatia României care participat la cele două evenimente din Moscova a fost condusă de către Robert Tudorache.
Congresul a oferit participanților posibilitatea abordării unor subiecte de interes comun privind implementarea proiectelor de infrastructură din sectorul petrolului și gazelor naturale, creșterea securității energetice și dezvoltarea cooperării internaționale.
În cadrul intervenției sale,  Robert Tudorache a subliniat că există toate premizele pentru dezvoltarea relațiilor de bună colaborare pe care România le are cu Federația Rusă, în beneficiul ambelor țări.
La expoziția internațională MIOGE 2018, România a fost prezentă cu un stand național, cu participarea companiilor Conpet S.A, Romgaz S.A, Oil Terminal S.A și Vilmar S.A Râmnicu Vâlcea.

Facebook Comments
Articolul precedentSpectacol ,,războinic” de zile mari la Mioveni (VIDEO)
Articolul următorDelia a făcut spectacol la Mioveni
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here