Executivul poate adopta pe data de 13 noiembrie o ordonanţă de urgenţă pentru aplicarea unor măsuri de protecţie socială acordată persoanelor disponibilizate prin concedieri colective efectuate în baza planurilor de disponibilizare de Societatea Naţională de Închideri Mine Valea Jiului SA şi Societatea Complexul Energetic Hunedoara SA, în perioada 2019 – 2024. Totodată, urmează să ia decizii legate de numirea sau eliberarea din funcţie a unor prefecţi sau subprefecţi.

Agenda ședinței Guvernului României din 13 noiembrie 2019:

I. PROIECTE DE ORDONANȚE DE URGENȚĂ

1. PROIECT DE ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ pentru aplicarea unor măsuri de protecţie socială acordată persoanelor disponibilizate prin concedieri colective efectuate în baza planurilor de disponibilizare de Societatea Naţională de Închideri Mine Valea Jiului S.A. şi Societatea Complexul Energetic Hunedoara S.A. în perioada 2019-2024.

II. ANALIZE

1. INFORMARE privind stadiul elaborării şi avizării actelor normative privind activitatea ministerelor.

2. INFORMARE privind activităţile derulate la nivelul MAI, în contextul desfăşurării procesului electoral pentru alegerea Preşedintelui României-Turul I (10 noiembrie 2019).

III. PROIECTE DE HOTĂRÂRI

1. PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru abrogarea Hotărârii Guvernului nr.746/2019 privind numirea unui consul general.

2. PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru abrogarea Hotărârii Guvernului nr.565/2019 privind rechemarea şi numirea unui consul general.

3. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind eliberări/numiri de prefecţi şi/sau subprefecţi.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here