Ședința comună a Comisiilor juridice ale Senatului României și Parlamentului Republicii Moldova

În perioada 19 – 22 ianuarie 2023, Comisia juridică, de numiri, disciplină, imunități și validări, din Senatul României organizează în județul Argeș o ședință comună cu comisia omoloagă din Parlamentul Republicii Moldova ca răspuns la întrevederile pe care acestea le-au avut la Chișinău, Republica Moldova, și la Iași, în continuarea dialogului politic parlamentar dintre membrii comisiilor juridice deschis în anul 2022.

Programul prevede întâlniri cu membrii Comisiei juridice, numiri și imunități, conduse de dna. Olesea Stamate,  precum și o ședință la care sunt invitați profesioniști din mediul juridic.        

Comisiile juridice se vor reuni în sala Hotelului Ramada din Pitești, conform programului acțiunii.

 
Loc de desfășurare: Pitești, Hotel Ramada- Sala de Conferințe Diamond

Reuniunea comisiilor care va avea loc la Pitești, județul Argeș, se înscrie în demersul de colaborare instituțională între România și Republica Moldova, a parlamentarilor români de pe ambele maluri ale Prutului, consacrând voința de a apropia cele două foruri legislative din perspectiva dublă a afirmării rădăcinilor identitare comune și a sprijinului acordat de România integrării în Uniunea Europeană a Republicii Moldova.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.