1.Înainte ca oficialitățile să urce pe scenă, câțiva copii au realizat un frumos joc coregrafic de inspirație internațională. Din Iran și Coreea de Nord…

2.Cătălin ‘’Mitralieră’’ Rădulescu a dat un cap în gură unui reporter de la Adevărul înainte de a intra în primărie. Deputatul Drăghici a lipsit motivat: era ocupat să depună cereri de chemare în judecată pentru 17 ziariști din Argeș, cerându-le despăgubiri care însumează bugetul pe 3 ani al Mioveniului.

3. Prezentă și ea la această frumoasă manifestarea social-cultural-politică, vicepremierul Ana Birchall a fost felicitată de primarul Cornel Ionică pentru cele 180.000 de like-uri obținute pe Youporn.

4.Cel mai fericit a fost Sică Mandolină, cunoscut și ca Ludovic Orban. După ce s-a pupat cu câteva babe, s-a dus să ,,spargă’’ simfonia pe la una dintre terasele din zonă.

5. Apropo de liberali, câțiva primari de-ai lor au cerut la partid bani de ocazie, atât de sărace sunt bugetele lor pe anul ăsta.

6. Și anul acesta, artiștii Centrului Cultural Județean i-au mulțumit pe piteșteni. Nu au cântat nimic, deci e de bine…

7.Tinerii din Pitești, din nou dezamăgiți! Și anul acesta, delegația Olandei a venit la Simfonie doar cu lalele și orhidee.

8. Cornel Ionică a apreciat cel mai mult discursul prefectului de Argeș, Emilian  Dragnea. Reprezentantul guvernului a promis, solemn, că Prefectura nu va face recurs…

9.Liviu Dragnea a lipsit, din păcate… A declarat că nu vrea să strice Simfonia fiind înjurat la Pitești, așa că s-a dus să fie înjurat la Craiova.

10. Viorica Dăncilă a lipsit de data aceasta, așa că media IQ-ului de la tribuna oficială, astăzi, a fost mai mare cu câteva procente.

11.Din păcate, nu se poate spune același lucru și despre IQ-ul mediu din zona centrală… Pe lângă cei 1.000 de copii și alți 2000 de participanți, la Simfonie au ajuns și vreo 5.000 de jandarmi, polițiști și alți …iști!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here