Să ne înțelegem, e comunicat de presă NEPLĂTIT pentru publicare al PSD Argeș. Îl redăm doar pentru amuzamentul cititorilor noștri inteligenți! Oricum, mai inteligenți decât votanții lor:

Măsurile luate conform programului de guvernare al PSD au avut ca efect atât stimularea mediului de afaceri, cât şi creşterea nivelului de trai prin majorarea veniturilor. România are creştere economică dublă faţă de media europeană, iar cetăţenii au mai mulţi bani în buzunare, fie că sunt salariaţi, fie că sunt pensionari, fie că sunt oameni de afaceri. 
Astfel, cu 18,2% a fost mai mare, în luna ianuarie 2019, câştigul salarial mediu net faţă de aceiaşi lună a anului trecut.

Pensiile au crescut anticipat şi, în acest an, de la 1 septembrie vor creşte din nou. Punctul depensie se va majora din nou de la 1.100 de lei la 1.265 de lei.

Medicii au salarii la nivel european, iar spitalele se dotează în ritm accelarat cu aparatură de ultimă generaţie. Salariile din învăţământ cresc în fiecare an şi se construiesc sute de noi gradiniţe şi şcoli.

În plus, bugetul nu prevede noi taxe şi PSD nu va introduce noi taxe şi impozite. Datele oficiale vorbesc de la sine, iar fiecare român în parte poate simţi în propriul buzunar creşterea puterii de cumpărare.

Facebook Comments
Articolul precedentTragedia de la „COLECTIV” transpusă într-o carte de colorat (video)
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here