Ajutor pentru Antonio, un băiețel de 10 ani. A fost diagnosticat cu leucemie

Antonio Gabriel Stanciu are 10 ai, este din Costești și este elev în clasa a III-a. De curând a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastică de tip 1 FAB. Orice ajutor din partea dumneavoastră îl poate ajuta să redevină un copil sănătos. tratamentul fiind unul extrem de scump.

Numele meu este Antonio Gabriel am 10 ani și de curând am aflat ca sufăr de o boala nemiloasa. Este vorba de Leucemie acuta limfoblastica de tip 1 FAB. Parintii mei au nevoie de ajutorul dumneavoastră, deoarece costurile pentru tratament și diverse cheltuieli pentru mine, sunt uriașe. Ajutați-mă sa zâmbesc din nou, sa fiu un copil normal ca toti ceilalti sa ma bucur de copilărie si sa ma pot juca din nou cu frățiorul meu de 4 ani pe care nu l-am mai vazut de mult timp si suferim mult unul după celalalt.

Vreau sa fim din nou o familie vesela si unita ca si pana acum.De ce strâng fonduri? Am nevoie de bani pentru ca eu sa ma fac bine din nouCum vor fi folosite donaţiile? Banii vor fi folositi pentru toate cheltuielile necesare mie, pentru a suporta cat mai usor tratamentulMulțumesc din suflet tuturor si indiferent de suma pe care te hotărăști sa o donezi contribuția ta va fi foarte apreciată Acestea sunt conturile in care puteți dona. Titular conturi: Stanciu Nicușor DănuțRO67 RZBR 0000 0600 2241 2201 pentru Euro RO63 RZBR 0000 0600 1098 1987 pentru Lei. Nr de tel 0760716401 Dănuț Stanciu..

Sursa foto: Facebook

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.