Peste două mii de persoane au participat duminică, 22 octombrie, între orele 11.00 și 14.00  la un spectacol dedicat strângerii de fonduri pentru Cristina Manea, o tânără de 23 de ani care a fost diagnosticată cu o formă gravă de cancer la scurt timp după nașterea unei fetițe!

Încă de dimineață, piteștenii inimoși s-au strâns în zona betonată a Parcului Lunca Argeșului din Pitești, foarte mulți dintre ei venind să vândă diferite lucruri, de la piese vestimentare la bijuterii și de la jucării la obiecte electronice, banii obținuți fiind donați ajutorării tinerei piteștence. De asemenea, piteștenii de toate vârstele au putut asista la un spectacol susținut de Gașca Bambilici.

Un moment emoționant a fost acela în care rudele tinerei bolnave au ajuns la eveniment cu fiica acesteia, de numai trei luni.

Cei mai mulți dintre participanți au răspuns invitației de pe grupul de Facebook Ajutor pentru Cristina, grup care are aproape 26.000 de membri! Este cea mai importantă acțiune umanitară din ultimii ani, fiind intens promovată de principalele instituții media din Argeș și din țară! Salvarea vieții Cristinei este o cursă contracronometru… Chiar dacă oamenii de bine, fie ei simpli angajați, patroni de firme, preoți sau membri ai Diasporei românești au donat sume importante, mai este nevoie de încă 30.000 de euro pentru ca tânăra să aibă o șansă de a-și vedea fetița crescând.

Donațiile pot  fi făcute în următoarele conturi, în euro sau în lei:
CONT LEI: RO80RZBR0000060018026985 deschis la Raiffeisen Bank Pitești/ titular: Manea Mariana
CONT EURO: RO79RZBR0000060019757580 deschis la Raiffeisen Bank Pitești/ titular: Manea Mariana

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here