Home Social Ce șpăgi se mai dau pe la Apă-Canal 2000 S.A.: ,,Pe vremea când era consilier local, îi dădeam miei și sute de litri de lapte!”

Ce șpăgi se mai dau pe la Apă-Canal 2000 S.A.: ,,Pe vremea când era consilier local, îi dădeam miei și sute de litri de lapte!”

de Dan Badea
235 vizualizări

Ani la rândul, presa locală (bineînțeles, și noi, de la Argeșplus) a relatat despre numeroasele nereguli de la Apă-Canal. Fie că a fost vorba despre întreținerea unor firme căpușă, fie de angajări sau promovări cu cântec, SC Apă-Canal 2000 SA nu s-a evidențiat doar prin apă scumpă și de proastă calitate, ci și prin incompetența și corupția unor oameni din conducere. Astăzi, nu vă vom prezenta vreo ,,combinație” de sute de mii sau milioane de euro, așa cum am fost obișnuiți cu această societate, ci cazul unui simplu angajat care, ani la rândul, a fost nevoit să acorde tot felul de atenții unui șef de direcție de la Apă-Canal, pe numele său Daniel Janță (foto). Janță a fost, în mandatul 2016-2020 consilier local la Pitești, din partea PSD, ocupând, în același timp, funcția de șef compartiment transporturi la SC Apă-Canal 2000 SA. În calitatea sa de șef peste mai mulți angajați, se pare că ar fi cerut diferite produse alimentare de la unul dintre șoferii societății. Practic, o găinărie, atât la propriu, cât și la figurat, dar care arată, încă o dată, cât de lacomi sunt unii dintre aleșii noștri.

,,La început, îi mai aduceam de la țară, acolo unde stau eu, câțiva litri de lapte, legume și alte produse alimentare de care spunea că are nevoie, evident, fără bani… Apoi, mi-a cerut ca de Paște să îi aduc miei, nu numai pentru dumnealui, ci și pentru unii membri ai PSD… Nu știu dacă e adevărat, dar așa spunea dumnealui. Ulterior, a avut un comportament urât față de mine, în ciuda faptului că, pe vremea când era consilier local, îi dăseam miei, sute de litri de lapte, legume și câte și mai câte!” ne-a declarat angajatul Apă-Canal nemulțumit de atitudinea superiorului.

Acesta a făcut și o sesizarea către primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, punctând aspectele din declarațiile făcute instituției media de presă:

Facebook Comentarii

2 comentarii

Trasca Marius 13 martie 2023 - 17:04

Buna ziua. Ar trebui sa sa stie ca S.C APA CANAL 2000 S.A este singura companie din tara care nu are director tehnic, dar are inginer sef. Care este asemanarea si/sau deosebirea doar primaria stie.

Răspunde
George Georgescu 6 aprilie 2023 - 12:39

STIE CINEVA , CAT A AJUNS SPAGA LA APĂ CANAL 2000 SA PITESTI ?
CREDE CINEVA CA, ĂSTA DE SUS ESTE SINGURUL MOHICAN ȘPĂGAR DE LA APA CANAL PITESTI?

Răspunde

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00