Să faci ROMÂNI FERICIȚI! Nu este greu, NUMAI SĂ FII OM DE OMENIE! Artele marțiale în comuna Călinești! Aikido la țară! AIKIKAI ROMÂNIA primul stagiu național de Aikido Aikikai, organizat vreodată în mediul rural!
Conducerea unei întregi organizații de profil, prezentă astăzi 9 Noiembrie 2019, la Căminul Cultural Călinești! Pentru ce???
Să predea ARTA PĂCII, AIKIDO, copiilor și adulților călineșteni!
Sportul formează caractere, sportul ca mod de viață ,,Vreau să fiu sănătos”, proiectul educațional al consilierului local Mihai Georgescu, a primit de Sfântul Ierarh Nectarie, botezul recunoașterii oficiale!
Sorin Despa Sensei 5 Dan Aikido Aikikai, președintele Aikikai Romania, Adrian Bunea Sensei 5 Dan Aikido Aikikai și Mihai Deleanu Sensei 4 Dan Aikido Aikikai, ambii din urmă vicepreședinți Aikikai Romania, s-au succedat la timona lecțiilor susținute în fața sportivilor din Călinești.
O asemenea gală a sportului argeșean, s-a dorit și cu urări de bun venit, maeștrilor Aikido-ului Aikikai, aceasta venind din partea unui alt maestru al artelor marțiale, dl vicepreședinte al Senatului României, senatorul Șerban Valeca, dl deputat Andrei Gerea, dl subprefect Adrian Bughiu, un mare suporter al sportului argeșean și dna vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Simona Brătulescu. Din partea Direcției Județene pentru Sport Argeș, a onorat cu prezența dl Dan Oprea, care a oferit diplome de onoare conducerii organizației AIKIKAI ROMÂNIA, cât și diplome de participare, tuturor practicanților de aikido, veniți la această manifestare de anvergură!
După osteneli marțiale, omul Mihai Georgescu a oferit copiilor aikidoka și o degustare dulciurească, asezonată de un suculeț întremător. S-a lăsat și cu un ,,la mulți ani” Mihailor și Gabrielilor!
O încheiere nu există! Se va reveni anul viitor când, în luna martie, comuna Călinești, devine fieful pregătirii practicanților de Aikido Aikikai din întreaga țară!

Facebook Comments
Articolul precedentUn balon de săpun numit Mioveni
Articolul următorO emisiune pe care trebuie să o urmăriți neapărat, începând cu ora 19.00!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here