Gafa zilei: Dănuț Dinu și-a fotografiat buletinul de vot și l-a postat pe un grup de socializare

UPDATE: Conform Mădălinei Epure, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, Dănuț Dinu a fost sancționat contravențional cu suma de 600 de lei.

Consilierul local Dănuț Dinu s-a ales cu dosar penal, după ce și-a fotografiat buletinul de vot pentru alegerile parlamentare de astăzi. Acesta a distribuit ulterior fotografia pe un grup de socializare, lăsând să se vadă ce opțiuni politice a avut, potrivit Biroului Electoral Județean (BEJ). Atât introducerea unui dispozitiv de fotografiat în cabina de vot, cât și desecretizarea votului și influențarea altor persoane în ziua alegerilor sunt interzise, a explicat BEJ.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.