La finele săptămânii trecute, Mihai Tudor, lider al Partidului pentru Argeș și Muscel anunța, cu surle și tobe (ca trâmbița este același lucru cu surla, SIC!) trecerea tuturor membrilor acestei mici formațiuni în rândurile PNL. Tot Mihai Tudor anunța că PNL va câștiga, în urma acestei mișcări deloc spectaculoase, nu mai puțin de 70 de consilieri locali…

Seara trecută, câțiva membri PAM ne-au contactat pentru a ne anunța că lucrurile nu sunt deloc așa și că, în această seară, se vor întâlni la hotelul Ambiance din Craiovei, începând cu ora 18.00, pentru a-i cere socoteală lui Mihai Tudor. Aceștia vor să vadă protocolul semnat în forma convenită și de aceștia.

,,În modelul de protocol agreat de noi, ceream ca în anumite localități membrii noștri să preia organizațiile PNL, mă refer la acele organizații care nu stau tocmai bine din punct de vedere al organizării și al numărului de voturi obținut la ultimele scrutinuri… În realitate, Mihai Tudor și cu Dan Drăguțoiu și-au negociat funcții la PNL doar pentru ei, trădând încrederea și munca a 70 de consilieri. Mișu Tudor a mințit, nu s-a semnat niciun protocol între PAM și PNL! Dacă nu vedem protocolul în forma agreată de noi și convenită inclusiv cu Tudor, noi nu vom merge la alegeri cu PNL! Seara asta se vor lămuri multe lucruri! În acest moment, Partidul pentru Argeș și Muscel este în fierbere” ne-a declarat un consilier local.

În această seară, o echipă Argesplus va fi la Ambiance pentru a transmite discuțiile aprinse de la această întâlnire.

Facebook Comments
Articolul precedentUnde se va întrerupe curentul săptămâna viitoare
Articolul următorAVERTIZARE! O iarnă severă va lovi România!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here