Proiectul educațional inițiat de consilierul local Mihai Georgescu, de la Călinești, a început să dea rezultate care nu pot fi altfel decât îmbucurătoare.

Practicanții de arte marțiale, din localitatea argeșeană Călinești, și-au arătat, weekend-ul care tocmai a trecut, măiestria și abilitățile în ceea ce privește autoapărarea.

Copiii clubului de AIKIDO, din localitate, au susținut și ei pentru prima dată examene cu caracter tehnic, totul după o pregătire prealabilă de mare intensitate care a durat 5 luni.

Un aspect deloc de neglijat este acela că toți acești copii, până la momentul începerii vacanței de vară, perioadă în care a fost demarat proiectul, nu au știut de existența unei astfel de discipline. Dar, cu toate acestea, tot au reușit să obțină rezultate foarte bune, totul datorându-se implicării intense în activitate.

În ceea ce privește odihna, nici nu se poate vorbi despre așa ceva, luna care vine, noiembrie, aducând în localitate STAGIUL NAȚIONAL DE PREGĂTIRE, acesta fiind organizat și desfășurat în premieră într-o localitate rurală din România.

Cu această ocazie, le urăm și noi mult succes!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here